EXPLO CAM S. R. L. este constituită in octombrie 2002 la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă tribunalul Cluj-Napoca şi inregistrată cu nr. J 12/2102/28.10.2002 şi are ca obiecte de activitate:

  • 4311 “Demolarea constructiilor, terasamentelor şi organizarea de şantiere” (prin utilizarea materiilor explozive);
  • 3900 ,,Asanare teren de munitie neexplodata- deminare”;

Sediul societăţii este in localitatea Dej, judetul Cluj, Romania  şi deţine autorizatiile necesare eliberate de catre Inspectoratul de Stat Teritorial pentru Protecţia Muncii şi  Inspectoratului de Poliţie a judetul Cluj, Romania.

La inceputul anului 2007 am decis si implementat sistemului de management al calităţii cu standardul SR EN ISO 9001 : 2008, standard certificat de catre societatea Germanischer Lloyd cu sediul in Hamburg.

Colectivul firmei, format din cadre militare din arma geniu, artificieri si pirotehnisti  cu mare experienţă in utilizarea materiilor explozive, atestaţi de comisiile M. Ap. N. şi I. T. M., au organizat şi executat nenumărate intervenţii cu materii explozive.

Conducerea societăţii “EXPLO CAM” S. R. L. este asigurată de către: Mihai Cămărăşan fondatorul societăţiim ofiter de geniu, absolvent al Academiei de Inalte Studii Militare, specialist clasa nr. 1 in utilizarea materiilor explozive cu o bogată experienţă in acest domeniu, acumulată pe timpul a peste 35 ani, precum şi la misiunile cu specific militar din Bosnia-Herţegovina e.t.c..

Daca prin prezentarea făcută am reuşit să prezentăm interes şi incredere în lucrările executate de noi, vă stăm la dispoziţie cu alte date (informaţii, documente) pentru a întări cele prezentate   pentru a vă fi de folos in activitatea societatii pe care o conduceti.

Cu respect

Col.(r) Mihai Camarasan

Comments are closed.